Així va anar aquest any la Festa Major de La Múnia

Un any més, amb el mes d’agost va arribar al nostre municipi la Festa Major de La Múnia. Enguany, 6 han estat els dies en què La Múnia no ha parat ni un sol moment (11-16 d'agost).

El tret de sortida el va realitzar “La Xiruca em fa butllofa” amb una caminada nocturna que va portar a tots els participants fins a Cal Pere Rius. L’endemà divendres va començar una activitat frenètica que no va parar fins el dimecres 16. Els veïns del municipi han tingut activitats per a tots els gustos i edats: els més menuts s’ho han passat pipa amb els jocs aquàtics a la piscina, l’animació infantil, la festa de l’espuma i els jocs populars; als que els agrada el foc i el soroll han gaudit amb les traques, la timbarada, el correfoc, la cercavila i el castell de focs. I de música, i tant que se n’ha sentit de música aquests dies al poble! Amb el ball de tarda i nit amb l’Orquestra Costa Brava, el concert vermut, el vermut musical, les sardanes, les havaneres que van omplir la plaça tot i jugar-se el Barça-Madrid a la mateixa hora, el ball i gresca fins a veure sortir el sol o el musical de l’Esbart que va omplir fins l’última cadira de la Sala de la Societat. Sense oblidar-nos dels esports i jocs amb el torneig de ping-pong, el tir amb carabina o el campionat de dòmino, del menjar amb la botifarrada, l’esmorzar popular i el concurs de postres i el gran pregó realitzat per l’Associació de la Gent Gran.

Només queda agrair a la Comissió de Festes per la tasca realitzada i a entitats i veïns que d’una manera o altra han fet possible que la Festa Major de La Múnia hagi estat un èxit un any més. Aquest any podeu veure com va anar la Festa Major de La Múnia a través de tres vídeos que s'han publicat al nostre canal de Youtube.  


  Primera part del vídeo de la FM La Múnia 
Segona part del vídeo de la FM La MúniaTercera part del vídeo de la FM La Múnia 
Data i hora de la darrera actualitzaciò
10:13  |  25-08-17
  • Recomana el contingut