Una divertida comèdia política i social a la Masia Estalella

Una divertida comèdia política i social a la Masia Estalella

El proper dissabte 19 de maig tindrà lloc el segon acte d’ “Endinsa’t a la Marca”, el projecte per a promocionar turísticament el nostre municipi. 
 
En aquest cas es representarà una obra de teatre a la masia Estalella, una masia d’edificació modernista construïda l’any 1909-10 amb projecte d’Antoni Pons i Domínguez, situada prop de la Múnia i completament envoltada de vinyes.

Amb sortida a les 19:00 de la plaça Nova de la Múnia, es farà una petita ruta a peu fins a la masia on el grup de teatre Pirandó 84, d’Avinyonet del Penedès, representarà una adaptació pròpia de l’obra “Aquí no paga ni Déu” de Darío Fo. Sota la direcció de la Carme Llopart, representaran aquesta divertida comèdia política i social on es reflecteixen les dificultats que pateixen les classes populars com l’atur, les retallades, els desnonaments... Una obra que, 40 anys després, continua amb nombrosos paral·lelismes amb l’actualitat. Les protagonistes són dues dones indignades que han decidit practicar la desobediència civil i rebel·lar-se contra el sistema.

No hi falteu! 
 
Data i hora de la darrera actualitzaciò
05:25  |  14-05-18
  • Recomana el contingut