Recomana el contingut

"La Xiruca em fa butllofa" fa 10 anys

El passat 9 de setembre "La Xiruca em fa butllofa" va celebrar el seu 10è aniversari amb una passejada nocturna i un sopar.

Un centenar de persones va sortir a les 8 del vespre de la Plaça Nova de la Múnia i es van dirigir cap al Maset dels Cosins, després van passar pel barri del Cuscó, les Cases Noves de cal Marques i cap a la Múnia tot passant pel carril bici que hi ha habilitat per aquest últim tram.

Els participants no van estar sols durant la caminada, ja que com a sorpresa, hi havia una xaranga que esperava als caminaires a l'entrada dels diferents nuclis per on es passava i els acompanyava mentre travessaven el poble amb música, així com a la sortida i arribada a la Múnia.

Després d'una hora i mitja de caminada, un cop arribats a la Múnia es van dirigir cap a la pista de l'escola El Castellot on va tenir lloc el sopar que va constar d'un pica-pica i pollastre a l'ast al qual van assistir unes 120 persones. Per acabar la celebració de la millor manera, els assistents van poder ballar al ritme de DJ Màrian fins la 1 de la matinada.

Aprofitem l'avinentesa per felicitar a "La Xiruca em fa butllofa" per aquests 10 anys i per informar a tothom que tornen les sortides del grup excursionista el primer diumenge de cada mes. La primera serà el dia 8 d'octubre a la Platja Llarga de Tarragona amb una ruta apta per a tots els públics.

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualitzaciò
09:52  |  13-09-17