Castellví també ha viscut la seva Festa Major

El passat cap de setmana del 18 al 21 d'agost el nucli de Castellví va viure la seva Festa Major

Aquest any la Festa Major de Castellví s’ha vist alterada pels fets que van ocórrer el passat dijous 17 d’agost a Barcelona i Cambrils. Així doncs, l’Ajuntament juntament amb la Comissió de Festes de Castellví van decidir suspendre el repic de campanes i llançament de coets d’inici de festes del divendres i el correfoc del dissabte com a mostra de solidaritat amb les víctimes i rebuig al terrorisme.

Els actes de la Festa Major van començar el divendres amb el sopar popular. Uns 230 veïns i veïnes van omplir la Plaça Major on van sopar pica-pica, xató, graó (que havia estat cuinat per la Societat de Castellví) i púding, tot amenitzat per un espectacle.

 

Dissabte per la tarda els més menuts van gaudir d’un parc infantil amb inflables d’aigua que va agradar molt i s’ho van passar pipa. A 2/4 de 8 va començar el concert a càrrec de l’Orquestra Mediterrània amb una gran afluència de públic. I, un cop acabats de sopar, tothom a ballar amb l’acompanyament de l’orquestra. Un altre cop la plaça es va omplir, el temps va acompanyar i tots aquells que es van quedar fins al final van marxar amb la panxa ben plena de coca i xocolata.
 

Diumenge, després de Missa el ball de panderetes, ball de bastons i ball de gitanes van oferir una mostra de balls folklòrics del municipi. A continuació, la Tuna Universitària de Barcelona va fer passar una bona estona entre anècdotes, riures i cançons populars als assistents al concert vermut.

 

A la tarda al camp de futbol de Castellví va tenir lloc el tradicional partit de futbol de Festa Major que va enfrontar als locals contra el C.E. Carme. I, per acabar el dia, ball de tarda amb el grup Axis Trio que es va adaptar al públic assistent.

 
 

Dilluns, últim dia de Festa Major, va començar amb la tradicional Missa a l’ermita de Cal Noia. Després, tot d’activitats per a la mainada: festa de l’espuma, que va comptar amb menys presència de canalla que en anys anteriors i, festival infantil a la tarda amb la Bella i la Bèstia amb més nens i nenes que al matí que a l’acabar es van emportar a casa un petit obsequi.

 
 

 

I, per anar acabant, un dels actes estrella de la Festa Major d’enguany: la cantada d’havaneres a càrrec del grup Barcarola. La plaça estava plena de gom a gom per escoltar aquest grup que era el primer any que venia i que va agradar moltíssim. A més a més, també es va poder degustar rom cremat. En finalitzar, el castell de focs (ajornat pels atemptats terroristes) va posar el punt i final a uns dies en què Castellví es va omplir de festa i gresca.

 

 
Paral·lelament a tots aquests actes, també s’ha pogut gaudir d’una exposició de motos antigues dels anys 1928-1970 al Polivalent de Castellví que ha agradat molt a tothom.
 

Des d’aquí volem agrair a la Comissió de Festes per la tasca i a tothom que d’una manera o altra ha fet possible aquesta Festa Major.

 
Data i hora de la darrera actualitzaciò
11:55  |  28-08-17
  • Recomana el contingut