Els Reis arriben a Castellví de la Marca

Ja teniu a punt les vostres cartes? Us heu portat bé o malament aquest any? El divendres tindrem a Castellví de la Marca Ses Majestats els Reis d'Orient.

El proper divendres 5 de gener a les 18h Ses Majestats els Reis d’Orient, després de viatjar durant molts dies, arribaran al Castellot, el punt més emblemàtic del nostre municipi. Un cop arribats allà, baixaran per la muntanya il·luminats amb el foc d’unes torxes. Els millors llocs per veure’ls baixar són la cruïlla de Cal Noia i darrera l’església de la parròquia de Sant Sadurní.

Seguidament, tindrà lloc la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient i els seus patges pels nuclis del municipi. La primera parada serà al Maset dels Cosins, a la Societat. Posteriorment aniran fins a les Cases Noves de Cal Marques on es pararan a recollir cartes i estar amb els nens i nenes al Centre Polivalent i finalment, es dirigiran fins a la Múnia on Ses Majestats faran el parlament a l’Ajuntament i a continuació aniran a la Societat Cultural la Munienca per parlar i passar una estona amb tots els nens i nenes.

 
Data i hora de la darrera actualitzaciò
08:57  |  04-01-18
  • Recomana el contingut