Conveni amb la Diputació per a la construcció d'un itinerari de vianants i aprovació de dos projectes a les Cases Noves de la Riera

Conveni amb la Diputació per a la construcció d'un itinerari de vianants i aprovació de dos projectes a les Cases Noves de la Riera

El passat dijous 1 de febrer va tenir lloc una Junta de Govern Local en la qual es va adjudicar un contracte menor de serveis de control de plagues, el qual durà a terme els treballs de desinfecció preventiva contra la legionel·la del circuit d’aigua calenta sanitària del camp de futbol, piscina, escola i llar d’infants; 2 tractaments contra el mosquit tigre a la piscina i la desratització al clavegueram, punts conflictius, rieres, col·lector, depuradora i Pla d’actuació de control de plagues als edificis municipals.

Tanmateix es va acceptar una subvenció de la Diputació de Barcelona per la cessió de 6 fanals fotovoltaics i es van aprovar ajuts socials relatius al material escolar i d’urgència social.

En acabar, va tenir lloc un Ple Extraordinari en el qual es van aprovar els següents punts:

1. Adoptar un nou Pla Econòmic Financer que va entregar la Diputació fa unes setmanes, el qual aconsegueix el compliment de l’objectiu d’estabilitat pressupostària i de la regla de la despesa en el termini màxim de dos anys (2017 i 2018).

2. Conveni amb la Diputació de Barcelona per la construcció d’un itinerari de vianants. L’Ajuntament de Castellví de la Marca ha sol·licitat a la Diputació que el trajecte que va de la carretera BV-2176 que va des de les Casetes del Pujol fins a la Múnia, sigui dotat de seguretat necessària mitjançant un itinerari de vianants per als usuaris que transiten a peu, que són bastant habituals en aquest tram de carretera.

3. Després de la reunió amb els veïns de les Cases Noves de la Riera, es van aprovar a la Junta de Govern dos projectes relatius a aquest nucli. Per un cantó, el projecte de renovació de la xarxa d’aigua i, per l’altre, el projecte per al recalçament i urbanització de la vorera sobre el talús de les Cases Noves de la Riera.

4. Aprovació inicial del projecte de semi-tancament que ens ha redactat la Diputació per la pista poliesportiva de l’escola.

5. Les bases que han de regir la convocatòria de subvencions destinades a entitats i associacions de Castellví de la Marca per a l’exercici 2018.

6. Es va aprovar la “Moció en defensa de les institucions de Catalunya i dels seus representants electes” en la qual s’insta a les institucions de l’Estat a respectar i acceptar la voluntat inequívoca dels ciutadans de Catalunya expressada a les urnes el 21D, a l’alliberament dels presos polítics catalans i s’exigeix la derogació de la intervenció de les institucions de Catalunya i la fi de la persecució judicial de la qual són víctimes les institucions de Catalunya, i els polítics i líders socials que s’han implicat en el procés polític català.
Data i hora de la darrera actualitzaciò
11:02  |  07-02-18
  • Recomana el contingut